Home » Onze parasols

Onze parasols

Zonweringen heb je in alle soorten, maten, kleuren en vormen. Hoeveel soorten er ook zijn, ze worden allemaal gemaakt om de UV-straling van de zon tegen te houden en zo je lichaam de bescherming te geven die het nodig heeft. Met onze voordelige, stijlvolle parasols en schaduwzeilen heb je gegarandeerd een goed product. Dankzij het strakke design van onze parasols biedt het meteen een meerwaarde voor je tuin.

easysol muurparasolEasysol muurparasol

De easysol muurparasol is een stijlvolle parasol die voor een acceptabele prijs de jouwe kan zijn. De parasol meet 250 cm diameter. Dat maakt hem perfect bruikbaar voor kleine oppervlakten zoals een terras. Dankzij zijn arm van 175 cm is het mogelijk om hem in verschillende richtingen te draaien. Zo zorgt hij altijd voor een schaduwvlak op de juiste plaats en kan hij je steeds beschermen tegen de zon. Het grote voordeel van de parasol is dat je hem kan bevestigen aan de muur met enkele bouten. Hierdoor heb je geen last van een zware parasolvoet. Hij is even makkelijk weer op te bergen door het doek volledig tegen de muur te hangen.

Een muurparasol heb je in verschillende groottes, prijsklassen en kleuren. Zo vindt iedereen wat aansluit bij zijn of haar wensen.

Infina design parasolInfina design parasol

Als je wilt gaan voor een stijlvolle parasol dan is dit iets voor jou. De Infina design parasol is, zoals de naam het zelf zegt, een echte design parasol. De parasol is bedacht door de Belgische designer Dirk Wynants. Hij heeft ervoor gekozen om de baleinen en baleinhouders aan de bovenkant te monteren. Hierdoor kan je genieten van een als het ware prachtig kunstwerkje wanneer je onder jouw parasol vertoeft. Dat hij er mooi uitziet is niet het enige pluspunt van deze parasol. De Infina design parasol scoort ook heel goed op duurzaamheid. In tegenstelling tot traditionele parasols kan deze tegen verschillende windweerstanden. Een stevige wind is voor hem geen enkel probleem.

Hij is eenvoudig te installeren en kan even makkelijk verplaatst worden als je 4 wieltjes aan de voet monteert.

ZweefparasolSpectra parasol

De Spectra parasols zijn het bewijs dat een strak design ook duurzaam kan zijn. Deze parasols bieden een ideale bescherming tegen de zon en een meerwaarde aan je tuin. Een spectra parasol heeft niets dan voordelen. Het doek kan 3 verschillende posities aannemen en kan 360° draaien zodat het je altijd zal beschermen tegen de zon.

De Spectra parasol is een zweefparasol. Net zoals een traditionele parasol heeft het een zware voet, maar het kan ook met een betonanker vastgemaakt worden. Hierdoor ben je zeker dat hij in alle weersomstandigheden blijft staan. De voet van de staat aan de zijkant van de parasol. Daarom lijkt het alsof hij zweeft boven jou. Een Spectra parasol is een must-have wanneer je een designstuk in de tuin wilt.

Fatboy parasolFatboy parasol

Kies je voor een Fatboy parasol, dan kies je voor een parasol met een vrolijke bloemetjesprint én aan een voordelige prijs. Fatboy is gekend voor hun hippe zitzakken. Van hen mag je dus een product met kwaliteit verwachten. De Fatboy parasol kan geleverd worden met een stevige voet, hierdoor ben je zeker dat hij niet zal omvallen.

Dus of je nu een traditionele parasol of een echt designstuk wilt kopen, er is keuze genoeg. Door even wat opzoekwerk op het internet te doen vind je zeker een voordelige zonwering die aansluit bij jouw verwachtingen of eisen. Een parasol voor een individu of eentje voor het hele gezin, je vindt ze allemaal!