Home » Onze schaduwdoeken

Onze schaduwdoeken

schaduwdoek rood ingenua umbrosaDriehoekige schaduwdoeken

De schaduwdoeken van Ingenua zorgen voor een grote schaduwvlakte en voor extra sfeer in jouw tuin. Ze zijn in verschillende groottes beschikbaar, namelijk: 4x4x4m, 5x5x5m en 4x5x6,4m. Zo zorg je zelf voor de hoeveelheid schaduw.

De palen waaraan je het zeil vastmaakt zijn verstelbaar van hoogte. Hierdoor kies je zelf hoe je jouw zeil ophangt. Wanneer de zon zich verplaatst hoef je dus niet het te te verhangen, je past gewoon de hoogte of de hoek aan en je zit alweer in de schaduw.

driehoekige schaduwdoeken

vierhoekige schaduwdoekenVierhoekige schaduwdoeken

Als je een groter schaduwoppervlak wilt dan ga je voor de vierhoekige schaduwzeilen. Ook deze zeilen worden vastgemaakt aan palen en je kan de touwen verhogen of verlagen. Perfect om  voor een groot schaduwvlak te zorgen.

In combinatie met andere vierhoekige schaduwzeilen kan je een grote plaats volledig voorzien van schaduw, perfect voor een terras in de horeca. De vierkante zeilen zijn verkrijgbaar in 3x3m of 4x4m, de rechthoekige zeilen zijn verkrijgbaar in 3x4m of 3x5m. Zo vind je zeker de grootte die je wilt.

vierhoekige schaduwdoeken

 

 

vijfhoekige schaduwdoekenVijfhoekige schaduwdoeken

Indien je een vierhoekig schaduwdoek toch nog niet groot genoeg vindt dan moet je voor een vijfhoekig schaduwzeil kiezen. Met deze zeilen creëer je een schaduwvlak van maar liefst 19,3 m²! Ideaal voor een groot terras of voor een feest in de tuin.

vijfhoekige schaduwdoeken