Home » Stoffen

Stoffen

Bij de aankoop van een parasol of schaduwdoek is het belangrijk dat het product lang zal meegaan. Daarom geef ik u graag wat meer uitleg over welke soorten stof die we hebben. Voordelig en toch duurzaam, daarvoor moet je bij ons zijn.

Olefine

Olefine is een heel duurzaam en betrouwbaar materiaal. Met deze stof ben je er zeker van dat jouw parasol of schaduwzeil lang zal meegaan, zonder enige schrik op scheuren. Mocht er toch een scheurtje of iets anders kapot zijn aan het schaduwdoek moet je je zeker geen zorgen maken dankzij de 3 jaar garantie die u krijgt bij deze stof. Olefine heeft een glasvezelstructuur en biedt dan ook de ideale bescherming tegen de UV-stralen van de zon. De stof heeft een dichtheid van 190 gr/m² en een bescherming UV 80. Nogmaals een stevig argument tegen een goede bescherming.

SunbrellaStijlvolle parasol hartman

Sunbrella acryl is een heel duurzame stof die bij u aan een parasol, thuis kan hangen voor een heel voordelige prijs. Dit materiaal is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Een stevige wind of een hevige regenval is geen probleem voor Sunbrella acryl. Natuurlijk biedt hij ook een goede bescherming tegen de UV-straling van de zon. De stof heeft een dichtheid van 235 gr/m² en een bescherming van UPF 50+. Dat toont nogmaals aan hoe duurzaam dit materiaal is. Voor een voordelige prijs kan deze stof aan jouw parasol hangen. En ook hier krijg je een garantie van 3 jaar dus mocht er dan al een scheurtje inkomen kan je het laten herstellen.

Als je een parasol koopt, denk dus zeker even na welke stof je wilt kiezen. Jouw huid verdient tenslotte alleen maar het beste.

Bij ons vind je de geknipte stof aan voordelige prijzen.